Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Μονταζιέρα και σε βενζινάδικο - Ευτυχώς, είναι ηλίθιοι

Σχετικό: Το φερόμενο επεισόδιο της προέδρου της Βουλής για ένα σκασμένο λάστιχο πρωταγωνιστεί και σε διαδικτυακό μάρκετινγκ ασφαλιστικής
Ομοβροντία από διαδικτυακά και ραδιοτηλεοπτικά μέσα κατά της προέδρου της Βουλής |
Μαρτυρίες που ανεβοκατεβαίνουν στο φέισμπουκ. «Ηχητικά ντοκουμέντα» που ήταν απλώς δηλώσεις. Μια «είδηση» με αδιασταύρωτα στοιχεία. Για τα καθεστωτικά ΜΜΕ το πολλοστό επεισόδιο στο σίριαλ «Ζωή Κωνσταντοπούλου» ήταν η «μάχη του βενζινάδικου».

Οπου η Νέα Δημοκρατία ανακαλύπτει τα δικαιώματα της καταφρονεμένης εργατιάς, οι τηλεοράσεις αξιολογούν ψηλότερα το επεισόδιο από ό,τι τη διαπραγμάτευση για την εθνική οικονομία, οι ιστοσελίδες κανιβαλίζουν με την προσφιλή μέθοδο του κόπι-πέιστ και το σχετικό χάσταγκ γίνεται πρώτο στο ελληνικό τουίτερ. Το κουτσομπολιό αντικαθιστά την πολιτική επικαιρότητα.

Ολα ξεκίνησαν όταν η ιστοσελίδα iefimerida.gr εμφάνισε δημοσίευμα που έφερε την πρόεδρο της Βουλής να προκαλεί επεισόδιο σε πρατήριο καυσίμων της Αιδηψού και να ζητά την απόλυση ενός υπαλλήλου, «σε κατάσταση υστερίας». Η ιστοσελίδα, γνωστή από «αποκαλύψεις» όπως η συνάντηση Τσίπρα - Αγγελοπούλου - Λάτση, επικαλέστηκε μαρτυρίες δύο γυναικών από ανάρτηση της μίας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και βίντεο, τα οποία όμως «καταστράφηκαν μετά από απαίτηση της ΠτΒ».

Επίσης ανέβασε συνέντευξη με την καταγγέλλουσα, Βάλια Παναγιωτίδου, το οποίο πούλησε ως... «ηχητικό» εν είδει ντοκουμέντου, με τον παραπειστικό τίτλο «Ζωή Κωνσταντοπούλου σε κατάσταση αμόκ: Πάρε μου το αφεντικό σου να σε απολύσει τώρα [ηχητικό]».

Η Βάλια Παναγιωτίδου εργάζεται στον ΟΤΕ κι από ό,τι φαίνεται από το προσωπικό της χρονολόγιο ενεργοποιείται στη ΔΑΠΚΕ ΟΤΕ. Ο υπάλληλος του βενδινάδικου λέγεται Νίκος Αλατσατιανός και «ακολουθεί» στο φέισμπουκ ομάδες όπως «η Κωνσταντινούπολη είναι η πρωτεύουσα του ελληνισμού», όταν δεν παίζει μουσική σε νυχτερινά μαγαζιά. ...
Η «Εφ.Συν.» επιχείρησε να επικοινωνήσει μαζί του, αλλά εκείνος δεν απάντησε. Ενας συνάδελφός του μας είπε ότι ο κ. Αλατσατιανός έλειπε με άδεια, αλλά και ότι ο ιδιοκτήτης, Κ. Τσαούσης, δεν θέλει να δώσει συνέχεια στη δημοσιότητα.

Νωρίτερα ο κ. Τσαούσης παρουσιάστηκε να επιβεβαιώνει το συμβάν σε ιστοσελίδες, επικαλούμενος όσα του μεταφέρθηκαν: «Δεν ήμουν παρών όταν έγινε αυτό. Μου το είπαν οι υπάλληλοί μου. Δεν το πίστευα αυτό που άκουγα».

Η Νέα Δημοκρατία υιοθέτησε ασμένως τις καταγγελίες. Ο γραμματέας της Κ.Ο. του κόμματος, Γιάννης Πλακιωτάκης, κάλεσε την πρόεδρο να απολογηθεί και τον Αλέξη Τσίπρα να πάρει θέση: «Η απίστευτη και αντιδημοκρατική συμπεριφορά αλαζονείας της κ. Κωνσταντοπούλου δεν εξαντλείται μόνο μέσα στη Βουλή, αλλά όπως φαίνεται έχει αποδέκτη και την ελληνική κοινωνία».

Ο κ. Πλακιωτάκης κάλεσε τους βουλευτές να καταδικάσουν την ενέργεια αυτή «που στρέφεται κατά της ελληνικής κοινωνίας και δεν συνάδει με το ήθος που οφείλουν να έχουν οι αντιπρόσωποι του λαού μας». (efsyn)

Ευτυχώς, είναι ηλίθιοι: Ποια είναι η Βάλια Παναγιωτίδου που... στάθηκε μάρτυρας ανάρμοστης συμπεριφοράς της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Διορισμένη από την ΝΔ η μάρτυρας, φίλος της Σιδέρη το θύμα και το video άφαντο. 

#lastixo_zoitsas
Απο Ταλιμπανική Δημοκρατία της Ελλάδος

Στον προσωπικό της λογαριασμό, κάποια Βάλια Παναγιωτίδου ισχυρίστηκε πως στάθηκε μάρτυρας ανάρμοστης συμπεριφοράς της ΠτΒ, Ζ. Κωνσταντοπούλου, απέναντι σε υπάλληλο πρατηρίου. 

Μάλιστα για να ενισχύσει την καταγγελία τηςτο δημοσίευμα  έχει και ηχητικό της «συνέντευξης» που έδωσε η Παναγιωτίδου στον ίδιο.
Στο ίδιο δημοσίευμα, φαίνεται και η ανάρτηση του υπαλλήλου του πρατηρίου Ν. Αλατσατιανου ο οποίος υποτίθεται ότι υπήρξε το «θύμα» αυτής της επίθεσης:

a2
Έτσι, ξεκινήσαμε να το ψάχνουμε. Και αυτά που βρήκαμε αποκάλυψαν τόσο πόσο γελοία και πρόχειρα είχε στήσει η ΝΔ αυτή την καταγγελία.
Πρώτα απ’ όλα, η Βάλια Παναγιωτίδου. Η Παναγιωτίδου είναι υπάλληλος του ΟΤΕ διορισμένη από τον Καραμανλη το 2006 και η προσωπική της σελίδα στο facebook είναι γεμάτη από αναρτήσεις υπέρ της Νέας Δημοκρατίας και κατά του Σύριζα:

χωρίς τίτλοχωρίς τίτλο


Ακόμα και οι ίδιοι της οι φίλοι προσπαθούν να της δείξουν ότι τα βλέπει τα πράγματα μέσα από τα κομματικά γυαλιά της Νέας Δημοκρατίας:

χωρίς τίτλο

Οι φίλοι της. Περάσαμε λοιπόν να δούμε τους φίλους της και ανακαλύψαμε μερικά διαμαντάκια. Η τύπισσα λοιπόν έχει για φίλους:

Φυσικά είναι μέλος σε ομάδες όπως «ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ», «ΔΗΜΗΤΡΑ ΡΑΠΤΗ (Υποψήφια Βουλευτής ΝΔ Περιφέρεια Αττικής)» και «Nea Dimokratia – Νέα Δημοκρατία Supporters Group | Facebook».
Το «θύμα» Ν. Αλατσατιανος: Ό οποίος -ω του θαύματος- έχει για φίλη  την τομεάρχη της ΝΔ και φίλη των Κρανιδιώτη, Γεωργιάδη και Μουρούτη, Χριστίνα Σιδέρη, η οποία όχι μόνο είναι φίλη του αλλά μετά το «συμβάν» του πρότεινε τι έπρεπε να είχε κάνει, όπως φαίνεται από τον τοίχο του:

a1
Δύο εμπλεκόμενοι στο ίδιο συμβάν, μάρτυρας και θύμα, με φίλους στην κυβέρνηση Σαμαρά. Σύμπτωση.
Φυσικά, την Παναγιωτίδου εκτός από τον φίλο της Χειμωνά έσπευσε να υπερασπιστεί και η Αλ Σάλεχ. Μόνο που όλοι θυμόμαστε την προεκλογική εκπομπή του Ν. Χατζηνικολάου «enikos» στο Star, όπου η Αλ Σάλεχ είχε «φυτέψει» καλεσμένο ως αντικειμενικό, ο οποίος όμως ήταν οργανωμένος στο ΠΑΣΟΚ και τον είχε ξεσκεπάσει live η Ραχήλ Μακρή.
Και για να μην μείνει σε κανέναν η απορία για το τι εστί «Χριστίνα Σιδέρη» που συμβουλεύει το «θύμα», ακολουθούν κάποιες αναρτήσεις της:

σ0σ1σ2σ3σ4σ5σ6σ7σ8
Αλήθεια η δημόσια συμβουλή που έδωσε στο «θύμα» Ν. Αλατσατιανο, συνιστά αδίκημα;

Η ΕΦ.ΣΥΝ ανατρέπει τη μονταζιέρα του Βενζινάδικου

Ανεπανόρθωτα εκτεθειμένη εμφανίζεται η αξιωματική αντιπολίτευση αλλά και σειρά γνωστών πολιτικών, καθηγητών πανεπιστημίου και δημοσιογράφων από τη νέα μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα για το περιστατικό στο Βενζινάδικο, που φέρνει στο φως η Εφημερίδα των Συντακτών.
Ο Βαγγέλης Βενέτης απόστρατος αξιωματικός κάνει λόγο για έναν «μαινόμενο άντρα να ουρλιάζει σε μια γυναίκα που ήταν μόνη στο αυτοκίνητο της».
Ο ίδιος λέει πως κατά τη διάρκεια του περιστατικού η κ. Κωνσταντοπούλου παρέμεινε ήρεμη “και εξαιρετικά ευγενής μέσα στο αυτοκίνητο της. Εγώ προσπάθησα να απομακρύνω τον υπάλληλο. Αυτό έγινε 4-5 φορές και εκείνος επέστρεφε όλο και πιο έξαλλος. Κάποια στιγμή άρχισε να βρίζει την οικογένεια της κ. Κωνσταντοπούλου και τον άντρα της. Τότε εκείνη ζήτησε το όνομα του, χωρίς όμως να πει ποτέ ότι πρόκειται να μιλήσει με το αφεντικό του ή να τον απειλήσει”
Στο ρεπορτάζ, που υπογράφει η Ντίνα Δασκαλοπούλου και ο Στέργιος Ζιαμπάκας, υπενθυμίζεται ότι ο υπάλληλος του βενζινάδικου εργάζεται σε νυχτερινά μαγαζιά και στη σελίδα του στο Facebook ακολουθεί ακροδεξιές ομάδες που ζητούν την κατάληψη της Κωνσταντινούπολης.
Υπενθυμίζεται ότι η αρχική μάρτυρας Βάλια Παναγιωτίδου φέρεται να ενεργοποιείται στη ΔΑΠΚΕ ΟΤΕ και παρακολουθεί στενά το μηχανισμό της νεοδημαοκρατικής μονταζιέρας και συγκεκριμένα ομάδες όπως το Παρατηρητήριο.
mouroutis
Η ίδια έσβησε την αρχική ανάρτησή της στο Facebook και τα σχόλια στα οποία φαινόταν πως στηνόταν σταδιακά ο μηχανισμός της μονταζιέρας με την επίκληση συγκεκριμένων δημοσιογράφων. Ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός γιατί η Παναγιωτίδου, αν έσβησε όπως αναφέρει το video, δεν χρησιμοποίησε κάποιο πρόγραμμα επαναφοράς δεδομένων, από αυτά που κυκλοφορούν κατά δεκάδες δωρεάν στο Ιντερνετ.
Σύμφωνα πάντως με τη νέα μαρτυρία ήταν ο Βαγγέλης Βενέτης αυτός που της ζήτησε να διαγράψει το video και όχι η Κωνσταντοπούλου.
Από χτες το βράδυ πάντως αρκετοί λογαριασμοί σε twitter και facebook, που πρωτοστάτησαν στην γιγάντωση του θέματος, έχουν αρχίσει να σβήνουν μηνύματά τους. Αγνωστο παραμένει που βρίσκεται το video που σύμφωνα με καθηγητή του ΑΠΘ, Ορέστη Καλογήρου, είχε παραδωθεί στο κανάλι της Βουλής.
kalogirou3
Συμπλήρωση: Οι ιντερνετικοί «φίλοι» της Βάλιας Παναγιωτίδου πάντως, όπως ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Σαμαρά Γιώργος Μουρούτης δεν κατάφεραν να κρύψουν ότι πραγματικός στόχος της επίθεσης την οποία κλιμάκωσαν ήταν οι πρωτοβουλίες της Ζωής Κωνσταντοπούλου και συγκεκριμένα η Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους. Το συγκεκριμένο σήμα ανέβηκε στο λογαριασμό του Μουρούτη λίγε ώρες μετά τις πρώτες “αποκαλύψεις”.
mouroutis2
info-war
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.