Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

ΕΤΣΙ έβαλαν “ΦΩΤΙΑ” στο ΣΑΜΑΡΑ μέσα από τον Κορυδαλλό ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ και ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ- Αποκαλύπτουμε το Σατανικό Σχέδιο-ΠΟΙΟΣ, ΠΟΥ και ΠΟΤΕ τους έδωσε το Καυτό Ντοκουμέντο-Στα Πρόθυρα της Τρέλας ο Πρωθυπουργός της ΕΛΛΑΔΟΣ!


Στις 12 Μαίου 2014, ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ, που σαφώς για την ασφάλεια του γνωρίζει πολύ περισσότερα- τα οποία βεβαίως και θα αποκαλύψει και θα ξετινάξει πολιτικούς, δημοσιογράφους, εκδότες και επιχειρηματίες όταν έρθει η ώρα τους- είχε ξεδιπλώσει ένα πολύ αποκαλυπτικό ρεπορταζ που επιβεβαιώθηκε 7 μήνες μετά προς απογοήτευση των επικριτών του και πολέμιων του. Το χουμε ξαναπεί: Εδώ μας ενδιαφέρει Η ΑΛΗΘΕΙΑ πέρα από κομματικές λογικές. Είτε αυτη αφορά το Ρωμανό είτε τον Κασιδιάρη, μόνος στόχος μας είναι οι αποκαλύψεις για τηνπατρίδα και το Λαό της. Είχαμε λοιπόν γράψει αυτά που θα διαβάσετε πιο κάτω, με χειρουργική ακρίβεια. Προσθέτουμε. Όλα ήταν Σε γνώση δύο ακόμα προσώπων, πλην του Κασιδιάρη. Ο ένας ήταν ο Νίκος Μιχαλολιάκος. Οριστική απόφαση ελήφθη το βράδυ της Δευτέρας σε άτυπη σύσκεψη όταν ο αρχηγός της οργάνωσης είπε το τελικό ΟΚ.
Διαβάστε λοιπόν το ρεπορταζ που μπορεί να είναι ένα μυθιστόρημα. Μπορεί όμως να έχει και ψήγματα αλήθειας. Έχει;

Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ:

«Η αναμέτρηση μόλις τώρα αρχίζει! Κάθε μέρα για μας όπως τη ζούμε μοιάζει με την τελευταία. Θα πουλήσουμε ακριβά το τομάρι μας. Το καθεστώς είναι ο εχθρός του Λαού. Θα τους τινάξουμε στον αέρα. Δεν είναι απειλές. Αυτή είναι η αλήθεια για μας. Είτε έξω από τη φυλακή είτε από μέσα». Τα παραπάνω λόγια ανήκουν σε κορυφαίο στέλεχος της Ελληνικής Ακροδεξιάς που ανήκει στον στενό πυρήνα δράσης της Εθνικιστικής Οργάνωσης «Χρυσή Αυγή» που οι τελευταίες εκλογικές μετρήσεις την δίνουν ακόμα και στο 12-15% τη νύχτα των Ευρωεκλογών. Γιατί όμως η «τρόικα» της οργάνωσης μιλά και στέκεται με τόση σιγουριά απέναντι στις αντίξοες για αυτήν εξελίξεις αφού αντικειμενικά ακόμα και από στελέχη της αριστεράς(όπως ο Βούτσης με τις τελευταίες του δηλώσεις)έχει γίνει αντιληπτό ότι παίζουν «εκτός έδρας» και με τον «διαιτητή» απέναντι; Το ρεπορτάζ έχει καταγράψει στοιχεία που τρομάζουν για το τι καταστάσεις μπορεί να δρομολογηθούν, εάν τα «παλληκάρια» της Ακροδεξιάς ανοίξουν το σεντούκι με τις «φωτοβολίδες».
Σε πρόσφατη συζήτηση με νομικές πηγές που έχουν αναλάβει την υπεράσπιση ονομάτων κατηγορουμένων, αντιληφθήκαμε περιστατικά και δρόμους πολιτικής επιβίωσης που μας εξέπληξαν: «…Η συνομιλία Κασιδιάρη και Μπαλτάκου οδηγεί τον πρώτο στον ανακριτή για υποκλοπή. Εάν διαπιστωθεί το αδίκημα της υποκλοπής, πεποίθηση μου είναι ότι το «χαρτί» κάηκε με άλλες παρόμοιου τύπου βιντεοσκοπήσεις(τετ-α-τετ)εάν δημοσιοποιηθούν. Θα φέρουν μεγαλύτερα προβλήματα και βέβαια και άλλες κακουργηματικές διώξεις. Παρά το γεγονός ότι στην νομολογία αλλά και στην πρακτική μιας ανακριτικής διαδικασίας προβλέπεται με κεφαλαιώδη τρόπο η χρησιμοποίηση ακόμα και αθέμιτων αποδεικτικών μέσων για την άμυνα του κατηγορούμενου και την υπεράσπιση του από την προφυλάκιση, τα πράγματα γίνονται εξαιρετικά δυσχερή αφού η αντιμετώπιση από τους δικαστές είναι ξεκάθαρα εχθρική. Εκτίμηση μου είναι ότι ειδικά ο Ηλίας Κασιδιάρης, έχει άλλα «όπλα» στα χέρια του. Και βέβαια όχι το «οπλοστάσιο» της Χρυσής Αυγής με καραμπίνες και περίστροφα ρεπλίκες. Ο Κασιδιάρης από όσα έχω πληροφορηθεί κατέχει συνομιλίες της ΕΥΠ. Όταν η ΕΥΠ έχει «νομιμόφρονες» υπαλλήλους δεν είναι δυνατόν να μην έχει και «αντικαθεστωτικούς». Έτσι δεν είναι;», ανέφερε στην κατ’ ιδίαν συνομιλία που είχαμε, η ασφαλής νομική πηγή.
Από άλλες πηγές προσπαθήσαμε να διασταυρώσουμε κι άλλες πληροφορίες. Πράγματι η νομική πηγή -από κάποιες από αυτές-δείχνει να επιβεβαιώνεται. Ο επικεφαλής του γραφείου Επικοινωνίας της «Χρυσής Αυγής» και υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, φέρεται να έχει γίνει δέκτης και τέτοιου υλικού, κατά τις ίδιες πηγές. Το υλικό από τους «ωτακουστές» της υπηρεσίας των ελληνικών μυστικών υπηρεσιών, πρέπει να έχει διαρρεύσει. Και στις απομαγνητοφωνήσεις αλλά ακόμα και σε ψηφιακούς δίσκους. Η ηγεσία της ΕΛΑΣ του προσφάτως αποχωρήσαντα, Ν.Παπαγιαννόπουλου, σε έκτακτες κρίσεις(από τον περσινό Σεπτέμβριο)απομάκρυνε δύο κορυφαίους Αξιωματικούς της Ασφάλειας στους οποίους καταλογίστηκαν υπηρεσιακές ανεπάρκειες. Αυτή όμως ήταν η επίφαση της αλήθειας. Τόσο ο αντιστράτηγος ε.α Γιάννης Δικόπουλος όσο και ο Αστυνομικός Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος, υποστράτηγος Απόστολος Κασκάνης, κατηγορήθηκαν στο παρασκήνιο για «ακροβασίες» με τη «Χρυσή Αυγή». Οι απομακρύνσεις ήταν λάθος. Και οι δύο αξιωματικοί αποδείχθηκε εκ των εξελίξεων ότι δεν είχαν «άκρες» και διασυνδέσεις με την Ακροδεξιά. Όπως και άλλοι κατώτεροι τους που την πλήρωσαν άδικα καθώς ακόμα και το ονοματεπώνυμο τους, κόστισε γι αυτούς την περιθωριοποίηση και τον στιγματισμό, γεγονότα που εξαγρίωσαν έντιμους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής και κάποιους ακόμα που ήταν και παραμένουν υπηρεσιακά επαρκείς και αποδοτικοί. Ο τότε αρχηγός της ΕΛΑΣ, πήρε στο λαιμό του τον καχύποπτο(μέχρι νοσηρότητας)υπουργό Ν. Δένδια , με αποτέλεσμα να αποδυθούν σε κυνήγι μαγισσών και μέσα στην ΕΥΠ. Όπως δείχνουν οι εξελίξεις, οι διαρροές σηματοδοτούνται από αλλού και από άλλες κατευθύνσεις που στο παρελθόν δεν έχουν απασχολήσει» τον Τύπο. Από «νοσταλγούς» της Ακροδεξιάς αλλά και από «οπαδούς». Το πρόσφατο παράδειγμα με δύο εκ των κορυφαίων απόστρατων αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων(Συναδινός-Επιτήδειος)που συντάχθηκαν στο πλευρό του Ακροδεξιού Ευρωψηφοδελτίου, η «στρατιωτική» οικογένεια Μιχαλολιάκου και Κασιδιάρη αλλά και οι επαφές άλλων στελεχών τους με το βαθύ Κράτος, οι «ρίζες» της «Χρυσής Αυγής» στην αστυνομία, αποδεικνύουν ότι μάλλον στα χέρια Κασιδιάρη και «τρόικας» υπάρχουν «όπλα» που θα κάνουν πολύ θόρυβο στο πρόσφατο διάστημα μέχρι τα μέσα Ιουνίου. Το ερώτημα είναι ποιους θα πάρουν τα «σκάγια».
Στις κατ’ιδίαν συνομιλίες που είχαμε, αντιληφθήκαμε επίσης κάτι ακόμα σημαντικό. Στα χέρια Κασιδιάρη φαίνεται να υπάρχουν συνομιλίες που αφορούν τον Μπάμπη Αθανασίου, υπουργό Δικαιοσύνης. Εάν επιβεβαιωθεί ότι ακούγεται να συνομιλεί με παράγοντες του Πρωτοδικείου αφού προηγουμένως έχει δεχτεί παραίνεση από τον πρωθυπουργό «να τους χώσει όλους μέσα», τότε και η ΕΥΠ και τα διευθυντικά της στελέχη αποδεικνύονται εκτός από άσχετοι και ερασιτέχνες που δεν κατόρθωσαν να αποφύγουν τις διαρροές. Τα «κεφάλια τους» εάν επαληθευτούμε, πιθανώς να μην υπάρχουν στους ώμους τους όταν πέσει το πρώτο «ντουφέκι».

Εδώ όσα γράφαμε: ΣΥΝΟΜΙΛΕΣ ΤΗΣ ΕΥΠ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ! ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΙΝΑΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ!(ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Δημοσιεύθηκε: 12/05/2014 00:55
 
kasidiaris-vouli2
ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ – ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:
Της κολάσεως κυριολεκτικά: Την Τετάρτη, στο πλαίσιο της συζήτησης για την άρση της ασυλίας του σχετικά με την υπόθεση Μπαλτάκου και την φερόμενη ως παράνομη καταγραφή της συζήτησής τους, ο Ηλίας Κασιδιάρης κατηγόρησε τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, ότι έχει παρέμβει προσωπικά στη δικαιοσύνη για τη Χρυσή Αυγή. Μάλιστα παρέθεσε ηλεκτρονικές διευθύνσεις στις οποίες ανέφερε ότι ακούγεται η φωνή του Σαμαρά να λέει σε ανώτατο παράγοντα της δικαιοσύνης”: “Πες στον Παναθηναικάκια, οι επόμενοι τρείς που θα πάνε να τους γαμήσει”.
Στη Βουλή προκλήθηκε πανδαιμόνιο αφού ο Η.Κασιδιάρης συνεχίζοντας αποκάλεσε τον πρωθυπουργό “αλήτη που δεν θα ησυχάσουν εαν δεν φύγει από την κυβέρνηση”.

ΤΟ ΚΑΥΤΟ ΥΛΙΚΟ
Το μεγάλο ερώτημα μετά τα όσα ειπώθηκαν-και αναφέρθηκαν από τον Κασιδιάρη- είναι το εξής: Ακούγοντας τον διάλογο, είναι αυτή η φωνή του Σαμαρά; Μοιάζει πολύ. Σχεδόν είναι η ίδια.  Και Σε ποια στιγμή τα λέει; Πως μπορεί να αποκλειστεί η περίπτωση να είναι μοντάζ; Είναι αυθεντική η συνομιλία; Και σε ποια χρονική στιγμή; Ερωτήματα που θα πρέπει να απαντήσει το Μαξίμου αλλά και τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ. Παράλληλα τίθεται το μεγάλο ερώτημα: Εαν η φωνή του Σαμαρά κελεύει κυβερνητικό παράγοντα να παρέμβει, αυτό δεν συνιστά κατάφωρη παραβίαση του Συντάγματος; Κάποιοι δεν πρέπει να πάνε φυλακή για όλα αυτά;
 Επίσης ο Κασιδιάρης 
αφού έκανε μια… αναδρομή των όσων προηγήθηκαν της συζήτησης με τον Μπαλτάκο αναφέροντας τα περί κυκλώματος Σαμαρά – Αθανασίου και κατηγορώντας την Ευτέρπη Κουτζαμάνη πως είναι… από τη Μυτιλήνη και τον πρωθυπουργό πως τηλεφωνούσε ο ίδιος στους δικαστικούς αρνήθηκε πως η κατηγορία που του αποδίδεται ευσταθεί.
Μίλησε για νέα στοιχεία που «θα στείλουν στη φυλακή τον Σαμαρά» και παρουσίασε mail που έφτασε στα χέρια του όπου αναφέρονται, όπως είπε, στοιχεία που έχουν αναρτηθεί σε κινέζικο δίκτυο, σε άλλο ένα ρωσικό, στο YouTube και στο Dailymotion.
“Εκεί λοιπόν υπάρχει διάλογος «συνωμοτικός» , ανάμεσα σε δικαστικό και ανώτατο μέλος της κυβέρνησης -Ο παράγοντας της Δικαιοσύνης απαντά στον ανώτατο παράγοντα της κυβέρνησης, του μιλάει στον πληθυντικό με σεβασμό και δέχεται εντολή», είπε ο Κασιδιάρης, στην αρχή ενώ στη συνέχεια έγινε  συγκεκριμένος για άλλη συζήτηση: «Πες στον ψηλό τον Παναθηναϊκάκια οι επόμενοι τρεις που θα πάνε, να τους γαμ@@@@» υποστήριξε ο Ηλίας Κασιδιάρης πως είπε  ανώτατος κυβερνητικός παράγοντας, τον οποίο κατονόμασε ως τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, με τον Γιάννη Τραγάκη να ζητά να μην καταγραφεί η φράση στα πρακτικά και να γίνεται κόλαση.

Η πρώτη ανάρτηση του ΜΑΚΕΛΕΙΟ εδω: ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ: “Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΠΕ ΣΕ ΑΝΩΤΑΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ: “ΠΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΚΙΑ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ Γ@@@@ΕΙ”! ΤΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΝΗ ΑΥΤΗ ΑΝΤΩΝΗ; ΠΟΤΕ ΤΑ ΛΕΣ; ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ;(ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ)-ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΣΑΛΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ: Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΑΜΑΡΑ: “ΠΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΚΙΑ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ Γ@@@@ΕΙ”! ΤΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΝΗ ΑΥΤΗ ΑΝΤΩΝΗ; ΠΟΤΕ ΤΑ ΛΕΣ; ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ;(ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ)-ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: ΤΟ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟ “ΜΠΟΥΤΟΝ”: Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ: “ΠΕΣ ΣΤΟ ΨΗΛΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕΙ”-ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΤΑΙ ΩΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑ- ΤΑ 3 ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΣΤΟΝ “ΑΕΡΑ”

To βίντεο1 στο οποίο γίνεται αναφορά στο site της Χ.Α και έχει αναρτηθεί στο youtube.com
ΤΙ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΟ SITE ΤΗΣ Χ.Α σε έκτακτη ανάρτηση

Αναδημοσιεύουμε:
Το site της Χ.Α ανέβασε τα link από το επίμαχο υλικό επιμένοντας ότι πρόκειται για τη φωνή του πρωθυπουργού που αναθέτει “συμβόλαιο” σε παράγοντα της κυβέρνησης. Γράφει:
“Σύμφωνα με τα πρακτικά της Βουλής καταγράφηκαν ηλεκτρονικές διευθύνσεις όπου υπάρχει ηχητικό ντοκουμέντο όπου ακούγεται ο Αντώνης Σαμαράς να δίνει εντολή ο Ντογιάκος να κανονίσει την παράνομη προφυλάκιση των Ηλιόπουλου, Γερμενή και Μπούκουρα.
Η εντολή Σαμαρά είναι ξεκάθαρη και σαφής: “Πες στον ψηλό τον Παναθηναϊκάκια οι επόμενοι τρεις που θα πάνε να τους γαμήσει”.

Εδώ οι σχετικοί σύνδεσμοι:
http://rutube.ru/video/4f34c577a76fa455f9705e03fa4c40fe/
 

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.