Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Βίντεο: Τι είπε ο Άδωνις για τις απειλές του Μαζιώτη ότι πρέπει να κρεμαστεί ανάποδα στο Σύνταγμα

Απειλητικό μανιφέστο που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως πρωτοφανές παραλήρημα εξαπέλυσε ο Αρχηγός του Επαναστατικού Αγώνα, Νίκος Μαζιώτης, μέσα από τις φυλακές Διαβατών, εναντίον του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο Νίκος Μαζιώτης καταφέρεται με πρωτοφανείς εκφράσεις εναντίον του κ.Γεωργιάδη: "Οι δολοφόνοι και οι δήμιοι του λαού είναι πάντα υποκριτές. Έτσι και ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος είναι συνεργός χιλιάδων δολοφονιών πολιτών σε μαζική κλίμακα, θανάτων από αυτοκτονίες (περίπου 4000), θανάτων από ασθένειες, από έλλειψη φαρμάκων, από πείνα και υποσιτισμό κατηγορούν εμάς για δολοφονίες.

Απόδοση Δικαιοσύνης και όχι δολοφονία θα ήταν ένας τέτοιος δολοφόνος, όπως ο Γεωργιάδης, να εκτελεστεί μπροστά σε χιλιάδες λαού στην πλατεία Συντάγματος και το πτώμα του να κρεμαστεί ανάποδα όπως έκαναν οι Ιταλοί Παρτιζάνοι στην πλατεία Λορέτο στο Μιλάνο στον Μουσολίνι".
Το μανιφέστο ήρθε ως αποτέλεσμα της τοποθέτησης του κ. Γεωργιάδη το πρωί της Δευτέρας σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο οποίος τόνισε πως ο Μαζιώτης ήθελε να παρέμβει τηλεφωνικά σε εκδήλωση για τον ένοπλο αγώνα που γινόταν μέσα στο Πολυτεχνείο και του απαγορεύτηκε.

Οι αντιδράσεις:

Με αφορμή την επίθεση Μαζιώτη εναντίον του κ.Γεωργιάδη, η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη τόνισε πως: «Η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται! Η ευθεία απειλή κατά της ζωής του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη από τους τρομοκράτες δεν πρόκειται να κάμψει ούτε το φρόνημα ούτε την κοινοβουλευτική δράση τόσο του ιδίου, όσο και οποιουδήποτε Έλληνα βουλευτή»,

Και πρόσθεσε: «Καλούμε όλα τα κόμματα να καταδικάσουν την απόπειρα τρομοκράτησης μέλους του ελληνικού κοινοβουλίου. Και ας αναλογιστούν οι πάντες, τι σημαίνει για τη Δημοκρατία μας, η πολιτική στοχοποίηση Έλληνα βουλευτή».

Αμέσως μετά την τοποθέτηση της κ. Βούλτεψη, το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, χαρακτήρισε αυτονόητη την αποδοκιμασία της αναφοράς του Νίκου Μαζιώτη στον Άδωνι Γεωργιάδη, και εξαπέλυσε επίθεση στην Σοφία Βούλτεψη και την κυβέρνηση για παιχνίδια σε βάρος της Δημοκρατίας.

“Η αποδοκιμασία του ΣΥΡΙΖΑ για την αναφορά Μαζιώτη στον Α.Γεωργιάδη είναι αυτονόητη. Δεν είναι καθόλου αυτονόητη, όμως, η κυβερνητική προσπάθεια ανάδειξης της τρομοκρατίας σε παράγοντα της πολιτικής αντιπαράθεσης, μέσω των υποδείξεων της κυβερνητικής εκπροσώπου προς τα πολιτικά κόμματα”, τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, και καταλήγει: “Τι ακριβώς θέλει να δείξει η κ. Βούλτεψη; Ότι υπάρχουν εντός κοινοβουλίου συνιστώσες της τρομοκρατίας κατά την προσφιλή ρήση του κ. Σαμαρά; Καλούμε την κυβέρνηση να σταματήσει τα παιχνίδια της σε βάρος της δημοκρατίας”.

Από την πλευρά του ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης μέσα από την εκπομπή του «Ελλήνων Έγερσις» στο Kontra, ανέφερε πως: «Δεν θα επεκταθώ εις τα γνωστά ζητήματα με αυτά που έχουν λεχθεί εναντίον μου και τις δημόσιες προτροπές για την εκτέλεση μου, θα τα αφήσω αυτά ως πρωτοφανή γεγονότα που σίγουρα δεν ταιριάζουν σε μία Δημοκρατίας και σε μία Ευρωπαϊκή χώρα».

Θέση στο μανιφέστο Μαζιώτη εναντίον του κ. Γεωργιάδη πήρε και η Δημοκρατική Αριστερά με ανακοίνωση της: «Οι δημοκρατίες δεν έχουν ανάγκη ούτε τους αυτόκλητους τιμωρούς ούτε τους Μεσσίες κουμπουροφόρους. Κάθε απειλή κατά του πολιτικού κόσμου προσκρούει στην κοινή για τις δυνάμεις του δημοκρατικού τόξου παραδοχή ότι η βία δεν έχει θέση στην ελληνική κοινωνία.Στο μέτωπο κατά της τρομοκρατίας δεν νοούνται πλειοδοσίες. Η καταδίκη κάθε απόπειρας τρομοκράτησης πολίτη ή πολιτικού είναι αυτονόητη και δεδομένη».

Την ίδια ώρα η κ. Βούλτεψη εξέδωσε νέα ανακοίνωση-απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνοντας πως όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται!

«Δεν καλέσαμε τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά όλα τα κόμματα να καταδικάσουν την απόπειρα τρομοκράτησης μέλους του ελληνικού Κοινοβουλίου. Φαίνεται, όμως, πως όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται!».
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.