Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Τί θέλετε να κάνετε; Δείτε εδώ δωρεάν Χειρομαντεία - Αριθμολογία: Ανακαλύψτε τον χαρακτήρα και το πεπρωμένο (Μόνο αφελείς και εύπιστοι)

Μία τακτική αναγνώστρια μας έστειλε e-mail και μας λέει εκτός των άλλων ότι βαρέθηκε την πολιτική και τους πολιτικούς και καλά θα κάναμε να εμπλουτίσουμε τον ιστοχώρο μας και με άλλα θέματα που απασχολούν τον περισσότερο κόσμο.
Σε όλα σχεδόν τα έντυπα και στα ηλεκτρονικά μέσα υπάρχει και από μία στήλη ή εκπομπή που αναφέρεται στα ζώδια και στα μελλούμενα. Είναι, μας γράφει, και αυτό μία ενδόμυχη ανάγκη του ανθρώπου να μπορεί να βλέπει και να σχεδιάσει το μέλλον του.
Αναφέρει και άλλα η καλή μας αναγνώστρια και αντιγράφουμε ένα χαρακτηριστικό κομμάτι:
"...για καφέ....και χαρτιά δεν ξέρω και δεν επιμένω, όμως η αστρολογία με ημερομηνία γεννήσεως και ώρα σωστή έχει βάση και όντως δίνει πληροφορίες για το άτομο, το χαρακτήρα, την πορεία, τις σχέσεις του.. Απλά σε κάποια θέματα είναι όντως οι απαντήσεις διφορούμενες πρέπει απλά να της έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου και όχι να βασίσεις την ζωή σου σε αυτά. Επίσης ποτέ δεν είμαστε μόνο το ζώδιο μας αφού τόσα άλλα υπάρχουν στον χάρτη μας, για αυτό και το ίδιο ζώδιο δείχνει τόσο διαφορετικό πολλές φορές..."
Αυτά κοντολογίς μας είπε η καλή μας αναγνώστρια και μας έβαλε σε σκέψεις και αρχίσαμε να το ψάχνουμε ως συνήθως από το γνωστό ψαχτήρι της Google:



"Καφετζούδες και χαρτορίχτρες κάνουν θραύση στη Θεσσαλονίκη!" η πρώτη μας εύρεση από seleo.gr

Ακριβώς από κάτω και η σχετική διαφήμιση κράχτης:
χαρτομαντεία, καφεμαντεία, σφίγγα, ταρώ, αριθμολογία, κατόπιν ραντεβού

Εμείς είμαστε ένα πολιτικό ιστολόγιο και δεν θέλουμε να διευρύνουμε το αναγνωστικό μας κοινό με θέματα ποικίλης ύλης και ίσως με θέματα που κεντρίζουν μεν το ενδιαφέρον του κόσμου  για το άγνωστο, τα μελλούμενα και την τύχη αλλά με ένα σωρό από διάφορες παρασιτικές και παραφυσικές κομπογιαννίτικες συμμορίες που εξαπατούν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο αφελείς ανθρώπους που έχουν την ανάγκη να ακούσουν αυτό που επιθυμούν διακαώς και να ισορροπήσουν συναισθηματικά.
Βέβαια υπάρχουν και ακραίες περιπτώσεις, από τους λεγόμενους μάγους, που έχουν ξεκοκαλίσει κυριολεκτικά περιουσίες συμπολιτών μας και τους έχουν εξαρτήσει συναισθηματικά έως και να τους χειραγωγούν και να τους καταστούν ευάλωτους και υποχείρια σε κάθε είδους επιθυμίες τους.

Δεν θα κινδυνολογήσουμε, ούτε θα το παίξουμε ηθικοί καθοδηγητές, δεν είναι αυτός ο ρόλος μας, απλά γράψαμε τα παραπάνω για να εξηγήσουμε τη θέση μας και να ευαισθητοποιήσουμε κάποιους οι οποίοι ξοδεύουν πολλά χρήματα σε τηλέφωνα και σε επισκέψεις στα καλοστημένα "μαγαζάκια" τους.

Εάν ψάξει κανείς στο διαδίκτυο θα βρει πολλά σχετικά θέματα τα οποία είναι ενημερωτικά και κυρίως δωρεάν. Εμείς σταθήκαμε σε δύο αντιπροσωπευτικά τα οποία θα αναρτήσουμε παρακάτω για την καλή μας φίλη αναγνώστρια με την προϋπόθεση ότι αυτά είναι χωρίς κόστος και δεν είναι δική μας προτροπή και υπόδειξη, αλλά επειδή μας το ζήτησε και όχι ότι εμείς θα ακολουθήσουμε αυτή την συνταγή των σχετικών θεμάτων για ένα και μόνο λόγο, δεν μας αφορά η αναγνωσιμότητα, η  διαφήμιση με τα extreme θέματα για να προσποριστούμε  χρήματα.  

Το παρόν ιστολόγιο είναι η πολιτική μας φωνή  και η κριτική μας προς την εκάστοτε εξουσία που μας θίγει, μας κοροϊδεύει και μας εξαπατά με πλάνες προεκλογικές υποσχέσεις που τελειώνουν με την ορκωμοσία της την επομένη.

Νάσος


 1.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΠΑΙΞΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ


Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να κάνετε τα εξής:
  1. Να διαβάσετε το θεωρητικό υπόβαθρο και μετά να κάνετε το τεστ.
  2. Να διαβάσετε το σπουδαιότερο κομμάτι για την Ελληνική Γλώσσα και μετά να κάνετε το τεστ
  3. Να κάνετε κατευθείαν το τεστ, επιλέγοντας στο μπλε πλαίσιο πιο κάτω, αυτό που επιθυμείτε για να δείτε αν ταιριάζετε με το σύντροφό σας και άλλα πολλά.

Αν προτιμάτε να κάνετε το τεστ αμέσως, να ξέρετε ότι ανάλογα με την επιλογή που θα κάνετε στο παρακάτω πλαίσιο, μπορείτε:

1. Να δείτε ποια είναι τα δικά σας χαρακτηριστικά  με βάση το αριθμολογικό σας προφίλ (αν δώσετε μόνο το δικό σας όνομα)
2. Να εξακριβώσετε αν το ονοματεπώνυμο και η ημερομηνία γέννησης των συντρόφων σας, φανερώνει κρυμμένες πτυχές του χαρακτήρα τους κι αν ταιριάζουν με τον δικό σας

3. Να διαπιστώσετε αν ταιριάζετε με το αφεντικό σας στη δουλειά, ή με τους φίλους σας.
4. Τέλος, μπορείτε να ελέγξετε αν δύο φράσεις ή δύο λέξεις έχουν κοινά λεξαριθμητικά χαρακτηριστικά με βάση τον χρυσό αριθμό φ. Για παράδειγμα μπορείτε να δείτε αν το όνομά σας ταιριάζει με ένα επάγγελμα, αν είναι συμβατό με μια επιθυμία σας κτλ.

Τί θέλετε να κάνετε ;


Θέλω να ελέγξω τη σχέση μεταξύ δύο:
Προσώπων (παραδοσιακή αριθμολογία)
Λέξεων ή φράσεων (σύγκριση με τον αριθμό φ)

Γράψτε στο πλαίσιο το
ονοματεπώνυμό σας.
Προτιμήστε κεφαλαία γράμματα.
(π.χ. ΜΑΡΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ)

Δώστε την ημερομηνία γέννησής σας  (π.χ 12-5-1990)

Γυναίκα
Άντρας
Γράψτε στο πλαίσιο το
ονοματεπώνυμο του προσώπου
που σας ενδιαφέρει να δείτε αν
ταιριάζετε (προαιρετικά):
Δώστε την ημερομηνία  γέννησης
του προσώπου που σας ενδιαφέρει

  
Γυναίκα
Άντρας

(Μπορεί να ανήκει στο ίδιο φύλο,
αν πρόκειται για φιλία ή συνεργασία)


2. 'Οταν δεν ξέρουμε κάτι και προσπαθούμε να το βρούμε τι κάνουμε;; μαντεύουμε δηλαδή αναζητούμε το άγνωστο-αυτό που δεν γνωρίζουμε. Στην χειριομαντεία δεν αναζητούμε το άγνωστο! Απλά μεταφράζουμε αποκρυπτογραφημένες πληροφορίες σε μορφή γραμμών με προυπόθεση ότι έχουμε τις κατάλληλες γνώσεις μαθαίνουμε τις πληροφορίες που κρύβονται. Αυτό όταν το βλέπει ο κόσμος που δεν γνωρίζει το θεωρεί απάτη, μυστήριο,βλακεία, ακόμα και σατανικό. Κάθε γνώση έχει και την αξία της.
Η λέξη χειρομαντεία είναι τελείως λάθος γιατί στην ουσία δεν μαντεύουμε γιατί δεν υπάρχει κάτι να μαντέψουμε αλλά μόνο να πααρατηρήσουμε και να διαβάσουμε, εκτός του ότι η λέξη χειρομαντεία κάνει τους ανθρώπους απεχθείς μονό και μονό στο άκουσμα της, το σωστό θα ήταν να λέγεται χειρο-ανάγνωση η διάγνωση όποτε θα το αναφέρω την χειρομαντεία ως χειροαναγνωση. Από όσο γνωρίζουμε η χειρο-ανάγνωση ξεκίνησε από την Ασία και με τις μεταναστεύσεις τσιγγάνων μέσα στους αιώνες την σκόρπισαν στους μέχρι την Αίγυπτο και την Ελλάδα.

Το χέρι είναι ένα ορατό μέρος του εγκέφαλου, οι γραμμές και τα σημάδια μπορούν να μας δώσουν πληροφορίες για το χαρακτήρα και την προσωπικότητα αλλά και τις ικανότητες ενός ανθρώπου, έτσι εμείς βοηθιόμαστε στο να γνωρίσουμε τον εαυτό μας και με αυτόν τον γρήγορο τρόπο να αναπτύξουμε τις δυνατότητες μας να παραδεχτούμε τα όρια μας μαθαίνοντας ποίοι είμαστε πραγματικά.

ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ: Σχεδόν όλοι οι άνθρωποι δεν αντέχουν το φως δηλαδή την αλήθεια. Στην ταινία ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ ήταν κάποιος που έκαιγε ανθρώπους και ήθελε να του κάνουν ένα πορτρέτο ο ζωγράφος τον έκανε σαν τρελό και κακιασμένο ο βασιλιάς εξοργίστηκε και ήθελε να τον κάψει, δεν ήθελε να πιστέψει δεν άντεχε την αλήθεια ότι ήταν ένα τέρας. Με λίγα λόγια οι άνθρωποι θέλουν να ακούνε μονό τα καλά μονό τα ωραία δεν θέλουν να ακούνε να παραδεχτούν η να αντιμετωπίσουν την ασχήμια τους. Ένας που κατέστρεψε την οικογένεια του που χάλασε τις σχέσεις του, η που μισεί κάποιους δικούς του ανθρώπους δεν θα το παραδεχτεί, είναι σαν να πηγαίνω σε εναν ανάπηρο άνθρωπο και να του λέω κοιτά είσαι ανάπηρος δεν θα μπορέσεις να κάνεις τίποτα στην ζωή σου, επειδή εγώ θα του έχω τονίσει την αναπηρία του αυτός η θα πέσει σε μεγάλη θλίψη η θα γίνει πολύ επιθετικός. Κάπως έτσι και η χειρο-ανάγνωση ίσως αποκαλύψει και κάποιες άσχημες αλήθειες η οποίες ΕΑΝ γίνουν αποδεχτείς και παλέψει να τις εξαλλάξει με τον καιρό θα αλλάξει ως χαρακτήρας αλλά θα αλλάξουν και οι γραμμές στο χέρι. Με λίγα λόγια η αλήθεια είναι το φως που φωτίζει και καθοδηγεί, άλλωστε αυτό δεν αποζητάμε όταν θέλουμε να προχωρήσουμε στην ζωή μας?την αλήθεια αποζητάμε. Μαθαίνοντας καλύτερα ποιοί είμαστε θα πράξουμε και αναλόγως είναι ένα είδος αυτογνωσίας!  Οι αρχαίοι έλληνες έλεγαν γνώθι σαυτόν= θες να μάθεις το μέλλον σου; Τότε μαθέ ποίος είσαι. Αυτογνωσία...
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ Η ΧΕΙΡΟΑΝΑΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΜΕΣΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΟΗΘΗΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ. EΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΧΑΡΤΗΣ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΠΙΞΥΔΑΣ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ. ΧΑΡΑΚΤΙΣΤΗΚΑ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΩΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΓΡΑΜΜΩΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ,ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ.
    ΕΠΙΣΗΣ:
Λέμε σε ένα παιδάκι όταν δεν τρώει το φαγητό του, φάε το φαγητό σου γιατί θα έρθει ο μπαμπούλας η διάφορα αλλά. Το λέμε αυτό γιατί δεν μπορεί να καταλάβει πόσο αναγκαίο είναι να φάει η πολλές φόρες του το εξηγούμε και από πείσμα λέει δεν με νοιάζει. Κάπως έτσι κάποια πράγματα όπως η χειροανάγνωση έχουν θεωρηθεί άπατες η απόκρυφα η και τεχνάσματα του διάβολου από την εκκλησία η κρατιούνται σαν μυστικά κοροϊδεύοντας η διαμποποδεύοντας γιατί ακόμα είμαστε ως μάζα-πλήθος στον πνευματικό τομέα ειμαστε σε επίπεδο μωρού και αν γίνουν τέτοια πράγματα αποδεχτά θα πρέπει να γίνουν και αλλά πράγματα και σιγά σιγά θα γίνουν και άλλα και μπορεί να γίνουν πνευματικές ζημιές γιατί ακόμα δεν ειμαστε έτοιμοι, υπάρχουν και άλλοι 3 λόγοι:
    1 ο διάβολος θέλει να απεξαρτητοποίηση τον άνθρωπο από τον Θεό να τον κάνει αυτόνομο κάνοντας τον να πιστεύει πως έχει πνευματικότητα δυνάμεις και χαρίσματα έτσι θα μπορεί να εισβάλει στην ζωή του ανθρώπου επειδή θα είναι μακριά από τον Θεό.
   2 λόγος είναι ότι εάν μυηθεί κάποιος κάποια πράγματα επειδή είναι ακόμα σε ανώριμο στάδιο θα του κάνουν ζημία, η θα του στοιχειώσουν την ζωή, η θα του γίνουν εμπόδια η εξάρτηση στην ζωή του, όποτε το σωστό είναι να μείνει μακριά ο άνθρωπος μέχρι να είναι έτοιμος να μάθει. Τον απόστολο Παύλο όταν τον ρωτούσαν διάφορα προχωρημένα πράγματα αυτός απαντούσε:ΣΑΣ ΔΙΔΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΓΑΛΑ. Εννοούσε πως ένα μωρό μονό γάλα μπορεί να φάει δεν έχει δόντια να φάει πιο περιπλοκές τροφές όπως οι ενήλικοι. Ο α.Παυλος έλεγε τα βασικά γιατί πνευματικά ήμασταν σε επίπεδο μωρού αν έλεγε προχωρημένα πράγματα θα έβλαπτε η δεν θα κατανοούνταν σωστά. Η χειρομαντεία  θεωρείτε ένα είδος προηγμένης γνώσης σε σύγκριση με τις επίσημες γνώσεις που έχουμε και την δίδασκαν και οι αρχαίοι έλληνες. Υπάρχουν βιβλία αλλά και παραπληροφορημένοι άνθρωποι που πρέπει να αποφεύγονται όταν συνδέουν την χειρομαντεία με την αστρολογία(και ιδιως όταν μιλάνε πολύ για αυτήν), ζώδια με μαγεία με προηγούμενες ζωές κτλ. Η χειρο-ανάγνωση είναι για να δούμε κάποιες αλήθειες για το τι είμαστε ως χαρακτήρες ή με τι ανθρώπους έχουμε να κάνουμε, είναι ένα βοήθημα το όποιο είχαν όλοι οι αρχαίοι σοφοί. Σαφώς και αν πραγματικά αλλάξουμε ως άνθρωποι θα αλλάξουν και οι γραμμές.
    3 λόγος εάν κάποιος φέρεται άσχημα εξαιτίας της άσχημης συμπεριφοράς του θα βρίσκει αφορμές να δικαιολογείται για να μην βελτιωθεί  π.χ.ειναι γραφτό που είμαι έτσι δεν φταίω εγώ έτσι γεννήθηκα η επίσης θα μπορούσε με εναν τέτοιο τρόπο να τρέφει τη ματαιοδοξία του, ή τον εγωισμό του αν έχει κάτι καλό η χαρισματικό και να μην προχώρα να βελτιώνεται.

Σαφώς και δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα για την χειροανάγνωση-μαντεία στο πρακτικό κομμάτι της γιατί θα χρειαζόμουν 100αδες ιντερνικές σελίδες. Αλλά αν κάποιος θα ήθελε να ασχοληθεί η να μάθει μπορεί να αγοράσει βιβλία πολύ καλά βιβλία χειρομαντείας προτείνω δύο: Πρακτικά απλά μαθήματα χειρομαντείας εκδόσεις ΔΑΜΙΑΝΟΣ(μικρο απλο και κατανοητό) και ένα άλλο που λέει κάποια που δεν λέει το άλλο βιβλίο είναι, όλα για την χειρομαντεία για όλους εκδόσεις ΙΡΙΔΑ υπάρχουν βιβλία χειρομαντείας που δεν αξίζουν την αγορά τους. Δεν υπάρχει βιβλίο που να τα λέει όλα, χρειάζονται τουλάχιστον 2-3 βιβλία γιατί το ένα συμπληρώνει τα κενά του αλλού και ας λένε σε πολλά σημεία τα ιδία πράγματα, γενικά καλό είναι να γίνεται και μια έρευνα πριν αγοράσουμε ένα βιβλίο γιατί κυκλοφορούν εσκεμένα αρκετά πνευματικα σκουπίδια.
Διάφορα σημεία της παλάμης η δάχτυλα τους έχουν δώσει μυθολογικά η αστρολογικά ονόματα που πίστευαν ότι θα ταίριαζαν. Για παράδειγμα ο παράμεσος τον έχουν ονομάσει Απόλλωνα η ήλιο γιατί εκεί αντικατοπτρίζονται τα σημεία στο χέρι-δάχτυλο όπου εκεί δείχνουν την δημιουργικότητα την επιτυχία τη τέχνη και την ολοκλήρωση και το συμβολίζουν με το ένα σύμβολο ήλιου για αυτό και μερικοί το λένε και δάχτυλου του ήλιου.
Μερικές πληροφορίες για να καταλαβαίνετε κάποια πράγματα στο χέρι.
1 Το αριστερό χέρι είναι το χέρι της προσωπικής ζωης και του υποσυνείδητου και των χαρακτηριστικών που γενηθήκαμε. Το δεξί χέρι είναι το χέρι του εξωτερικού εαυτού-το πρόσωπο που δείχνουμε στον κοσμο,για αυτό και εχούνε διαφορετικές η και επιπλέον γραμμές.
2 Όταν γυρίσουμε το χέρι κάποιου για να δούμε την παλάμη του και ο αντίχειρας κρατιέται κοντά στο χέρι, έχουμε ένα τύπο ψυχρό,τσιγγούνι(μπορεί να είναι συναισθηματικά τσιγγουνιές) εγωιστή, με έλλειψη ανεξαρτησίας.
3 Τα χλομά νύχια δείχνουν έλλειψη ζωτικότητας ψυχρή και πιθανόν εγωιστική τάση
4 Όταν η γραμμή του Νου καμπυλώνει προς τα κάτω μας φανερώνει φαντασία και διαίσθηση χαρακτηριστικά που τα βλέπουμε πιο συχνά στις γυναίκες για αυτό και κατά γενικό κανόνα έχουν επικλινή γραμμή του Νου στις γυναίκες
5 Η γραμμή της καρδιάς αποκαλύπτει την συναισθηματική συμπεριφορά του άτομου, εάν είναι εγκάρδιο γενναιόδωρο ψυχρό και εσωστρεφές μας, πως αγαπάμε και τι γυρεύουμε από τους άλλους για να συμπληρώσουμε τον εαυτό μας:
(α)Σε μερικούς λείπει αυτή η γραμμή και έχουν απλά μια οριζόντια γραμμή και αυτό γιατί είναι συγχωνευμένη με την γραμμή του Νου. Σε αυτούς τους ανθρώπους ο νους θα κυβερνά την κάρδια τους.
(β)Όταν η γραμμή της καρδιάς τελειώνει ανάμεσα στον δείκτη και τον παράμεσο, έχουμε λογική και μια τρυφερή διάθεση, έχουμε κάποιον που θα πετύχει στον ερώτα και το γάμο.
(γ)Αν η καμπύλη της γραμμής της καρδιάς στο αριστερό χέρι είναι μακρύτερη από ότι στο δεξί τότε μιλάμε για κάποιον που πέρασε μια καταπιεστική παιδική ηλικία.
(δ)Μια λεπτή γραμμή της καρδιάς χωρίς έστω μικρές διακλαδώσεις δείχνει άτομο αντικοινωνικό.
6 Τρίγωνο στο Όρος του Δια η ένα τρίγωνο που μπορούν να σχηματίσουν γραμμές είναι σύμβολο καλής τύχης και επιτυχίας.
7 Όταν το χρώμα της παλάμης είναι κιτρινωπό και δεν είναι κίτρινο από κάποια εργασία η δουλεία δείχνει ότι μέσα του έχει μισός.
8 Ένα χέρι με μία σχετικά καθαρή παλάμη είναι λιγότερο νευρικό και ευαίσθητο από ένα άλλο με πολλές γραμμές και σημάδια. Η ζωή δεν είναι εύκολη για το πρόσωπο με την καθαρή παλάμη, δεν αντιδρά έντονα στη ζωή και στους άλλους, είναι περισσότερο συγκρατημένο και εγωκεντρικό.
9 Σε κάθε δάχτυλο η πρώτη φάλαγγα-τμήμα αντιπροσωπεύει τις ιδέες και τα συναισθήματα, το μεσαίο τμήμα την διανοητική ικανότητα και το 3 τμήμα το υλικό-πρακτικό μέρος. Π,χ, αν σε κάποιον το τρίτο τμήμα του μέσου δάχτυλου είναι μακρύτερο από τα αλλά μιλάμε για κάποιον που θα είναι πολύ ικανός στην διαχείριση. Αν το μεσαίο τμήμα του παράμεσου είναι μακρύτερο τότε ο χώρος της τέχνης της ψυχαγωγίας αλλά και του εμπορικού της τμήματος είναι κάτι που θα τον προσελκύει. Γενικά το ιδανικό χέρι είναι, ένα τετράγωνο χέρι να έχει τετράγωνα δάχτυλα, το ίδιο και για τα μυτερά κωνικά και πεπλατυσμένα χεριά. Αν δεν είναι έτσι τα χεριά δεν είναι απαραίτητο ο άνθρωπος να θεωρείται κακός επικίνδυνος και όπου αλλού πάει το μυαλό μας, απλά μιλάμε για ανθρώπους που σε κάποια χαρακτηριστικά τους  να μειονεκτούν η να υπερτερούν.
10 Αν η πρώτη φαλλαγα του αντίχειρα είναι μεγαλύτερη από την δεύτερη τότε μιλάμε για εναν αυθόρμητο τύπο.
11 Η εμφάνιση δικλίδας σε οποιδήποτε σημείο της παλάμης δηλώνει προβλήματα λόγω ανασφάλειας αδυναμίας η ματαιοδοξίας.
12 Τα παχία δάχτυλα όπως και τα παχία χέρια φανερώνουν συναισθηματική δύναμη και ενεργητικότητα, και τα δάχτυλα που είναι χοντρα και σαρκώδη καθώς ξεπροβάλουν από την παλάμη, φανερώνουν ότι γενικά είναι εραστές της απόλαυσης και καλοφαγαδες.
13 Το όρος της Αφροδίτης είναι το τρίτο τμήμα του αντίχειρα αυτή η σαρκώδης σφαίρα περιτριγυρισμένη στη βάση της από τη γραμμή της ζωής. Αντιπροσωπεύει την ικανότητα μας να αγαπάμε ερωτευόμαστε αλλά και την εκτίμηση που έχουμε για την φιλία την ομορφιά και τις αξίες της ζωής, άντρες και γυναίκες που αυτό το όρος τους είναι ψηλό σφικτό και γεμάτο είναι πολύ σεξουαλικοί ο έρωτας τα παιδιά ο γάμος και το σπίτι είναι για αυτούς πολύ σημαντικά.
14 Κάθε φορά που κάποιος αντιμετωπίζει  ένα σημαντικό πρόβλημα ή μια μεγάλη στεναχώρια σε κάποιο τομέα της ζωής του, εμφανίζεται στην παλάμη του ένας σταυρός για να δηλώσει ακριβώς αυτήν την άσχημη περίοδο. Π,χ, ένας σταυρός στην γραμμή της καρδίας θα εμφανιστεί(μπορεί να είναι και λοξός) όταν υπάρξει ένα αισθηματικό πρόβλημα ενώ σε μια έντονη πνευματική κόπωση θα βγεί ένας σταυρός στην γραμμή της κεφαλής ή ένας σταυρός θα βγεί στο όρος του κρόνου όταν ο χαρακτήρας θα είναι μελαγχολικός και απαισιόδοξος και θα δυσκολευτεί πολύ στις απαιτήσεις της ζωής

Αν δούμε κάτι άσχημο σε κάποιον του το λέμε με τον πιο ήπιο τρόπο και πάντα κλείνουμε την συζήτηση με κάτι πολύ ενθαρρυντικό, ως άνθρωποι πρέπει να βοηθάμε και όχι να κάνουμε ζημιές, γιατί και τα λόγια έχουν επίδραση στην ψυχή και φέρουμε ευθύνη αλλά και τίμημα για τα λόγια μας. Η χειρομαντεία-ανάγνωση έχει και άλλους παραμέτρους που δεν είπα όπως το σχήμα των χεριών των δάχτυλων νυχιών την υφή του δέρματος την ευλυγισία ακόμα και των αποτυπωμάτων, απλά είπα τα πιο βασικά και γνωστά που αν μελετηθούν θα μπορεί κάποιος σε μερικούς μήνες να καταλαβαίνει κάθε χέρι. Για να γίνει κάποιος ειδήμονας-αυθεντία η έστω πολύ κάλος στην χειροανάγνωση πρέπει πρώτα από όλα να αγαπά τους ανθρώπους και να είναι ερευνητικό πνεύμα να αγοράσει πολλά βιβλία να μελετά ακόμα και τις παλιές ορμήνιες που έχουν απορριφτεί(πολύ λίγες είναι). Η χειρομαντεία από όσο ξέρουμε ξεκίνησε από την Ασία και οι μεταναστευτικές φυλές των τσιγγάνων στο πέρασμα των χιλιετιών από την Ασία έφτασαν στην Αφρική και Ευρώπη και έτσι στο πέρασμα τους σκόρπισαν αυτές τις γνώσεις και ακόμα βλέπουμε τις τσιγγάνες ''έλα μάτια μου να σε πω το ριζικό σου κτλ γνωστά'' Την χειροανάγνωση την εφάρμοζαν και οι αρχαίοι Έλληνες π,χ, στην αρχαία Ελλάδα οι ιερείς δεν ενέκριναν τον γάμο αν έβλεπαν κάτι πολύ σοβαρό η επικίνδυνο για το ζευγάρι. Ωστόσο μπορεί κάποιος να αγοράσει κάποια βιβλία και να μάθει αρκετά πράγματα στο πέρασμα των μηνών που θα του ήταν ένα επιπλέον βοήθημα να καταλαβαίνει τους ανθρώπους.           Η χειροανάγνωση πρέπει να γίνεται κύριως για λόγους ενθάρρυνσης και προειδοποίησης. Τα σχέδια τα έφτιαξα για να βρείτε όταν λεω π,χ, όρος του Δία τι εννοώ αλλά και σαν δικό σας βοήθημα αν το χρειαστείτε.





==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.